Treska na másle a pomerači, fazolky, celerové hranolky.

25.01.2018

T

Ingredience

Na jídlo

  • 2 kousky tresky
  • 2 celé pomeranče
  • 1 šalotka
  • zelené fazolky
  • půlka celeru
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, pepř
  • kousek másla.


Postup


-  Jeden pomeranč si nakrájíme na kolečka, z druhého si vymačkáme štávu.-

-  Půlku celeru si nakrájíme na hranolky osolíme,  opepříme, dáme do trouby předehřáté na 200 °c  na pečící papír cca na 10minut.

- Na první pánvičce si orestujeme česnek, zelené fazolky.

-  Na druhé si na másle orestujeme šalotku, pomeranče a  vložíme rybičku,  přidáme šťávu z pomeranče a dusíme minutku. Máme hotovo.

Přeji dobrou chuť