Ingredience :
- balíček fazolí, které si přes noc namočíte nebo 2 konzervy fazolí v nálevu.
- 500g vepřového masa
- 3 ks cibule
- 8 ks stroužků česneku
- sůl, pepř, červená paprika
Ingredience :
- balíček fazolí, které si přes noc namočíte nebo 2 konzervy fazolí v nálevu.
- 500g vepřového masa
- 3 ks cibule
- 8 ks stroužků česneku
- sůl, pepř, červená paprika
Postup :
1. Očistíme a nakrájíme si maso a cibulku, česnek.
2. V hrnci si rozpálíme olej, vložíme cibulku, kterou restujeme dozlatova. vložíme maso, česnek, fazole ,okořeníme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
3. Dochutíme, vyvaříme vodu a máme hotovo.
Podáváme s žitným chlebíkem.